torstai 22. huhtikuuta 2021

NBV/EBÄ Ei-binääristen aktivistien kollektiivi - keitä olemme ja mitä teemme



Olemme ei-binääristen aktivistien vapaamuotoinen kollektiivi ja mahdollistamme vertaislähtöistä toimintaa. Osallistumisen ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen alustoina käytämme sometilejämme, FB & IG.

NBV/EBÄ on tunnus, jonka alla toteutamme yhdessä aktivismia. Näin meistä voi tulla yksi näkyvä, tunnistettava ja asiantunteva ruohonjuuritason vaikuttaja.


Tavoitteemme ovat:

🖤  Tehdä näkyväksi ei-binäärisiä (muunsukupuolisia, sukupuolettomia, gender fluideja jne.) jakamalla tietoa ja vertaiskokemuksia.

💜 Edistää kansalaisaktivismin keinoin ei-binääristen asemaa ja oikeuksia.

🤍 Osallistua transasioita edistäviin yhteiskunnallisiin keskusteluihin ja tapahtumiin - sekä itsenäisesti että yhdessä muiden kanssa.

💛Painottaa yhteistyötä järjestöjen ja muiden vakiintuneiden toimijoiden kanssa.

NBV/EBÄ:n koordinaattori Hippu aloitti vuonna 2020 Setan sukupuolen moninaisuus -toimikunnassa, jonka jäsenet valitsee Setan hallitus. Hipun omatoimiaktivismin juuret ovat 90-luvun "aktivisti-sukupolvessa", jolloin hän vaikutti muiden teemojen parissa.













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

EBÄ lopettaa toimintansa toistaiseksi

Yksi aika kausi päättyy, kun EBÄ lopettaa toistaiseksi toimintansa. Kollektiivin muuttuneiden tilanteiden vuoksi olemme pakotettuja toistais...